Nu de lideri “mai buni” avem nevoie

28 09 2015

liderAtâta timp cât continuăm/să aplicăm/supunem sistemelor trecutului(acelea cu lideri(puțini) și… restul), că nu le-am făcut noi(sic!),
atâta timp cât vom avea sitstem care crează poziții de putere…

aceste poziții “de putere” vor atrage pe cei setoși de putere, iar printre aceștia sunt și aceia care fac ORICE pentru a pune mâna pe putere(sociopați), iar odată ajunși acolo treaba lui va fi să-și consolideze(puterea asupra plebei) și a întări acest DREPT, apoi de a-și crește dominionul… cei dispuși să facă orice până la urmă vor ajunge la vârful piramidei(e o chestiune de timp)… acesta e misiunea vietii lor!!!

NU AVEM NEVOIE DE UN LIDER MAI BUN, (puterea corupe! Nu există apicultor care să nu-și bagă degetu-n miere, și dacă nu gustă… cum ar putea ști ce gust au pe limbă(miere bună/rea) cei care-i cumpără mierea și să-și corecteze modalitatea de a-și îngriji albinele?)

avem nevoie de un sistem în care nu e nevoie de lideri ori de alți intermediari (între banii noștri și cheltuiala pentru “mai-binele tuturor”, adekă STAT)

și nu e greu:

1. prin referendum se alege procentajele între care poți alege câte procente(%) vei aloca per respectivul domeniu (ex domenii: sănătate, educatie, siguranță agricultură, transport,etc)

2. de ex. la educație după stabilirea intervalului prin referendum să zicem că poți să îți alegi un procent între 10%-25%. Să zicem că alegi 18%(din taxele ce le plătești către stat=mai binele tuturor).

3. odată ce-ai stabilit procentul(ex de sus: 18%), deschizi pe site-ul proiectelor naționale/locale și alegi care dintre acestea va fi finanțat din banii tăi(or fi numai 50 bani, dar nu ești singurul investitor, iar proiectul se fințează numai dacă îndeplinește minimul de finanțare, iar orice surplus revine “investitorului”(proporțional cu procentul de investiție) pentru re-cheltuire în același domeniu: educație). Fiecare proiect are o perioadă în care poate fi finanțat. Ex “proiectul școala x-construire wc” dacă nu primește finanțarea minimală pierde invetiția, banii revin la finanțator (cetațean simplu, firmă privată) pentru recheltuire în același domeniu(educăție).

4. Instituțile “de stat” ori private, ori simpli cetățeni) prezintă proiecte pentru finanțare accesibile “investitorilor”, cetatenii pot să voteze(înainte de a finanța proiectul)-“vot de susținere”, pentru ca aceste proiecte să urce pe lista proiectelor de finanțat.

5. Toate cheltuielile sunt prezentate public odată cu facturarea acestora. Punct!

greed6. După cum vedeți nu e nevoie STAT(guverne care să-și bage mâna la tine în buzunar/taxe și să le cheltuie după cum li se trece acestor luminați lideri)… nici un alt intermediar (care să-și ia partea lui de miere). Dacă tot “trebuie” să particip la mai binele tuturor, EU vreau să aleg direcția pe care să meargă “țara mea”!!!

https://slepacusmiticus.wordpress.com/2014/05/02/masuri-pentru-o-lume-mai-buna/
https://slepacusmiticus.wordpress.com/2015/03/14/proiectul-lupul-schiop/

Concluzie: nu de lideri “mai buni” avem nevoie, ci de LIBERTATEA de a alege noi înșine ce e bine pentru noi și care e contribuția noastră pentru îmbunatățirea țării noastre.

Advertisements

Actions

Information

14 responses

7 11 2015
cdx

Fara stat nu se poate. este o aberatie libertariana finantata de fratii Koch, niste miliardari de treaba. 🙂
Politicienii romani nu conteaza, pt ca sint doar niste administratori, echivalentul celor al scarilor de bloc, iar asta se intimpla deoarece asa este sistemul actual, doar preluat de romania, care nu-si poate permite sa schimbe nimic. Coruptia face parte din sistemul vestic, iar cine vrea s-o inlature se va trezi cu un sistem nefunctionabil. Stiu ca cei mai multi nu au habar de acest lucru, din cauza idolatriei timpe fata de vestul luminos din legendele mioritice, care este clar ca nu au legatura cu realitatea. Si ce se intimpla acum in Bucuresti este mina lor. V-a spus tantalaul ala, pe care l-ati pus presedinte din inconstienta, dar iarasi n-ati priceput! Nu vezi ca in Europa s-a pornit mecanismul de reluare a proiectului american? E greu de observat ca sint distruse statele nationale iar populatia este efectiv schimbata intr-un moloh fara istorie, traditie, etc?
Si ce crezi ca s-a facut in Romania cind Ceausescu a primit credite pt dezvoltare industriala?! Prin mutarea satelor in orase s-a produs o schimbare radicala a acestora, iar acest lucru are urmari si platiti pt ele acum! Taranimea needucata, chit c-a fost dusa in scoala, a ramas fara constiinta nationala si n-a fost in stare sa-si cladeasca nici una sociala. Acum sint doua categorii: vinduti si prosti. Asta da haos, lucru pe care-l poti vedea, iar elita are nevoie de aceasta situatie ca sa-si impuna sistemul pe care-l vor. Cert este ca au un meci usor la noi, deoarece au stiut sa si-l faca profitind de slabiciunile romanilor pe care le cunosc f bine. Din cauza schimbarilor radicale produse in perioada 45-64 s-a ajuns la situatia in care nimeni nu este in satare sa opuna rezistenta, deoarece nu stie despre ce este vorba. Romanii noi sint ca pisicile hranite din conserve si care nu mai stiu ce-s aia soareci si ce trebuie sa faca cu ei. Elita are in fata o masa care nu stie nimic, deci tocmai buna de folosit pt orice! Tranimea in clipa in care a distrus intreaga elita a romanilor si-a sapat groapa in care este acum impinsa. Nu le place?! Lucru manual se cheama!
D-aia nu se poate schimba nimic in tara, pt ca toti provin dintre cei scosi din mediul rural. Promovarile celor cu dosar bun a fost folosita de taranimea care a ajuns doar o flota de parveniti pt a se imbogati. Oriunde te uiti dai peste un flotant sau progenitura unuia din categoria asta. In concluzie, in societatea vestului luminos, in care nu exista decit doaua categorii sociale, vinatori si vinat, romanii si-au ales singuri roulul al doilea din inconstienta si nestiinta. Acum nu se mai poate iesi din aceasta situatie, pt ca sistemul este prea avansat, distrugerile prea mari si deci ireversibile. Nu exista o solutie miraculoasa si chair daca va fi cineva care s-o stie, dupa cum vezi, din cauza nivelului f scazut al multimii, nu ai practic cui s-o explici. Este o cursa de soareci f inteligent facuta de-a lungul ultimilor 102 ani. Da, unii stiu precis acest lucru pt ca l-au putut intelege.
M-am mai uitat la cele postate iar din ele reiese faptul ca ai f mult de “recuperat”. Ce se intimpla in Romania este normal si nu putea sa fie altfel. Romanul este oricum un mare specialist in a-si taia craca pe care sta, iar asta o face fara sa fie constient la ce anume “lucreaza”. 🙂
Prostiile cu comunislul sint aruncate ca momeala iar romanii se imbulzesc cu mare placere la ea, spre marele amuzament al celor care o folosesc. Acum sinteti pe cale sa va distrugeti singuri ultimul bastion al rezistentei. Succes in caderea finala la care lucrati cu atit de mare sirg! Nu o sa va placa roadele insa o sa le mincati, deoarece va vor fi bagate pe git, iar posibilitate de refuz nu va exista pt ca asa se intimpla si cu oile bagate la strunga. Cel putin pe alea le baga cineva, pe cind romanul se baga singur practic rugindu-i pe altii sa-l tunda la piele. 🙂

Like

7 11 2015
slepacusmiticus

1. frații Koch sunt de/în fapt conservatori nu liberali. Si de fapt se poate și fără stat. Statul nu reprezintă decăt privilegiul câtorva de a impune majoritații legi făcute de ei, de a lua bani/taxe.
2. corupția face parte din toate sitemele, inclusiv cel “estic” e alimentat de sărăcie, corupția e doar scurtătura peste “piedici”, pentru cine își permite
4. După câte văd nu-ți plac țăranii, oamenii simpli, ne-educații chit că ei duc greul, ei sunt cei care lucreză efectiv… cât de eficient, depinde de șefi… si te asigur că “șefii” pe care-i cam faci țărani ineficienți(politicieni) sunt majoritatea “bucureșteni”, nu țărani aduși cu japca la muncă la oraș… practica asta oricum nu mai există dinainte de ’80… de ce mai vb de ea?
3. Arunci vina pe toată lumea, fără să aduci nici o altă soluție… vezi tu, partea asta e partea grea nu găsirea țapului ispășitor. Inainte de a da vina pe altcineva(puteri externe) trebuie să-ți vezi singur responsabilitățile și obligațiile, că oricine e expert în a vedea paie în ochii altora
4. Generalizări de tipul românii sunt… sunt ilare, de exemplu eu nu sunt ca tine, vecinul meu nu e ca mine și nici ca tine
5. majoritatea metehnelor de care vb sunt cele ale generației vechi, generația nouă(inclusiv eu) cea din stradă sunt interesați de un viitor mai bun nu de măgăriile… trecuților

Like

7 11 2015
cdx

Ca orice alt miliardar si fratii astia sustin tot felul de organizatii iar lista este una foarte lunga. Scopul este sa aiba cit mai multi ca voi cei noi si le iese cu succes lucru vizibil. Astia nu au interes in existenta unui stat si le-ati preluat definitiile fara sa le ginditi. Ce este acum reprezinta numai slabiciunea statelor aflate la cheremul miliardarilor care isi permit sa aiba politicienii lor care ajung sa ne administreze pe noi dupa cum le convine. Asta cu bucurestenii uita! Bucurestiul a avut in 1945 500000 de locuitori iar in 1970 2 milioane. Diferenta s-a facut prin umplerea orasului cu tarani pt ca nasterile au fost catastrofale numeric lucru care l-a determinat pe Ceausescu sa ia masuri ca sa nu disparem. Si daca ai ceva de spus impotriva legii de interzicere a avorturilor afla ca Ceausescu a copiat-o de la elvetieni care au abolit-o abia in 2003. Daca nu facea asta astazi nu mai existam. Oricum s-a revenit le ce s-a stiut si tot vom dispare ca natie. Taranimea a primit ocazia sa umple orasele pt ca aveau dosare sanatoase si s-au promovat numai intre ei. Nu-mi spune ca nu se vad consecintele! Nu are importanta daca ii plac eu sau nu ci consecintele iar astea sint catastrofale. Elita romaneasca de oameni educati a fost eliminata de taranimea avida de parvenire exact asa cum sint si politicienii de astazi care provin toti din familii de flotanti. Ziaristii sint tot tarani si mint de ingheata apele! De ce? Parvenirea si nebunia specifica lor dupa bogatie. Taranul se vinde la orice ora pe oricit si oricind! Nu uita ca de aici s-au recrutat toti tortionarii, securistii, militienii etc! Aia pe care-i crezi tu bucuresteni intreba-i unde erau familiile lor in 1945 si cu ce se ocupau. Nascut in Bucuresti din familie taraneasca nu inseamna bucurestean! Stiu mindria taraneasca insa e doar o boala care aduce pierderi. Bucuresteni sint cei ale caror familii erau in oras in 1915 sau mai devreme. Calculeaza cu 100 de ani pt ca asa trebuie. Deci cei adevarati sint f putini si se vede de la mare distanta acest lucru. De aici vine si avantajul strainilor fata de noi si ne pacalesc de ne sar fulgii. 3 ha de padure pe ora este ceva care nu ar fi fost posibil sa scoata de pe spinarea romanilor daca taranimea fara identitate nu ar fi lichidat elita romaneasca. Toti astia sint masa de manevra a strainilor din simplul motiv ca in familiile de provenienta rurala nu se putea pune problema mostenirii unei experiente sau de-a avea o memorie a timpului. Lacunele astea sint speculate acum de aia care au vrut sa aiba masa asta de manevra si au platit pt ea. Ce crezi ca n-au stiut de ce ii dau bani lui Ceausescu pt asa numita industrializare?! Coruptie exista in orice sistem insa nu reprezinta conditia functionarii acestuia asa ca-n capitalismul actual. Sa lasam chestia cu saracii oameni simpli si buni pt ca aia este valabila numai pt 5%. Restul taranimii sint asa dupc cum se vede ca sint politicienii. Oprea e chiar taran sadea la prima generatie din familia lui pt ca provine din Fundulea. Basescu la fel. Este primul din familia lui care ajunge la oras. Minunati oameni! 🙂 Boc este tot un taran si multi altii!!! A 2-a generatie este un zero iar a 3-a chiar mai rea decit au fost primii sositi in opinci rupte. Am respect si apreciere numai pt taranii care au fost in stare sa ajunga sa aibe o constiinta nationala insa lucrul asta l-au reusit numai f putini. Asa se explica nenorocirea de astazi. Taranimea si urmasii lor nu stiu pe ce lume sint pt ca n-a fost posibil pt ei din cauza conditiilor existente inainte de 45. Dupa au avut acces la scoala insa lipsa identitatii n-au putut-o depasi toti. Generatiile vechi au un mare avantaj peste voi cei noi care sinteti carne de tun pt mondialistii care conduc lumea. Metehnele apartin taranilor fara identitate iar aici nu este vorba de generatii vechi sau noi. Voi cu strada nu stiti ce faceti! Nu stau sa-ti explic pt ca este f mult insa se vede ca nu intelegi nimic pt c-ai fost crescut in scoala noua bazata ca aia din vest pe teoria lui Wundt care spunea ca orice om poate fi conditionat ca oricere alt mamifer. Voi sinteti un fel de ciini ai lui Pavlov. Elita face ce vrea cu voi pt ca nici nu stiti despre ce este vorba si chiar daca v-ar explica cineva nu veti intelege. Coruptia este a sistemului vestic!!! Cinstitul cinstitului din Romania va intra tot in sistemul vestului care este condus de la E.U. Politicianul local este un zero! In primul rind este taran fara minte si mai mult decit sa fie slugarnic in fata strainilor nu poate. O face din instinct pt ca sute de ani a stat cu caciula in mina in fata celor mai mari ca el. Pricepi de ce strainii care au condus popoare sute de ani si au experienta au scos in fata taranimea? Nu le pot fi adeversari niciodata orice ar face! L-am vazut pe Basescu la tv cind a venit o delegatie de la FMI. Statea aplecat de spate si-si freca miinile intr-un zimbet prostesc. Cica el era amabil! 🙂 Taranul ramine taran si este f greu sa-ti depaseti conditia in timp scurt. Am vazut ca la noi se confunda slugarnicia cu ablílitatea diplomatica. De ce? Din motivele expuse mai sus. Voi ati pierdut acum cu strada voastra iar ce nu poti intelege va spun eu: o sa platiti un pret pt asta deoarece sistemul vestic este asa cum am scris alcatuit din vinatori si vinat. Voi v-ati taiat craca fara sa stiti ce faceti ajungind vinat. Solutie?! Asta era valabil acum 25 de ani cind taranimea ar fi trebuit sa aleaga sa fie o tara neutra insa nu puteau sa-si inchipuie viata fara stapin. Astazi sistemul a avansat prea mult ca sa poata fi schimbat cum va inchipuiti voi. Inca odata internul nu conteaza! Orice ministru de acolo trebuie sa bata la usa celor de la Bruxelles sa intrebe ce are voie sa faca. Ati vrut E.U. aveti ce-ati vrut si daca n-ati stiut ce-i aia uite ca vedeti insa din nestiinta nu sinteti in stare sa si intelegeti ce vedeti. Nici nu va imaginati cit de mare este haul in care ati sarit crezind ca-i o simpla piscina!
Un elvetian ne-a descris in revista Forbes ca fiind un popor naiv care se crede foarte destept si smecher. Cum ai rosti asta in limbaj stradal? Asa a gindit-o si el dar a formulat-o ca pt ziar.
In vest se fura de la miliarde pina la catralioane fara probleme. Nu are nimeni treaba! Vezi ca presa lor e plina de absolut toate cazurile. Nu populatia nu spune nimic pt ca de zeci si zeci de ani sint educati sa nu-si bage nasul in treburile bosilor. Ei stiu ca daca scuipa in sus dupa aia vor fi inecati intr-o ploaie de scuipati asa ca se multumesc cu cirnatul lor. Daca au ceva de ros tac pt ca ei au trait mereu in sistemul asta bestial si stiu ca se poate sa fie si groaznic. Cit de groaznic? Vedeti in curind! Nu-mi pare bine asta sper ca-ti este clar insa din pacate nu mai poate fi nimic oprit. Si eu sint tot aici cu gramada insa vad bulgarele care vine la vale.

Mult noroc! E tot ce va pot dori. Nu respinge ce-am scris pt ca nu-ti va descrie nimeni de ce este asa cum vezi! Ultimii 20 de ani i-am petrecut printre carti asa ca stiu destule. Nu am putut sa ma tin de virgule din mobil. E complicat.

Like

7 11 2015
slepacusmiticus

mi-ai făcut ziua, m-am râs de m-am crăcănat, o să bat toba-n sat să cetească și alți ce cred “bucureștenii” depre ei… chiar nu mă pot oprii din râs 😀 😀 😀
totuși nu sunt deplin convins de argumentația ta, poate mai încerci puțin, cine știe, poate mă convingi

Like

8 11 2015
zarra

Nu gasesc nimic de ras, ba chiar ma intristeaza.
Hai sa iti povestesc ceva despre ai mei bunici si parinti, primii tarani, ceilalti plecati la oras de la sat. Mama despre cei din strada: “eu stii ce le-as face tinerilor astora, as lua toti banii din donatii si le-as face cluburi calumea si sa stea in ele sa se distreze in siguranta pana n-or mai putea. Din cauza lor e tara fara guvernare acum”. Si cateva despre bunica-mea: “Mamaie io pe asta il vreiu (adica pe Iliescu), ca tare frumos e la televizor”, “Mamaie, io pe Ponta il votez, ca asa imi place mie de el si mi-e drag sa ma uit la el la televizor”.
Ai mei sunt din loc din Moldova, merg de cateva ori pe an la tara si ascult ce si cum isi vorbesc oamenii de acolo, cum vad ei lucrurile. Si ma ingreuneaza. La fel ii ascult si pe cei de la oras, pe cei de loc din oras, sau veniti din alte orase/sate la .. orice oras.
Nu as face o separare pe generatii, caci masa de oameni din strada isi are o mica reprezentativitate in intreaga populatie.
Nu as face aceasta diferentiere nici intre tarani si Bucuresteni, dar din ce am trait si am observat, multi ce se trag din nestiutori, neinvatati, necititi, necinstiti … au multe de curatat.

Like

8 11 2015
slepacusmiticus

crezi că tu îl alegi pe celălalt din motiv mai bun decât bunica ta? In definitiv Constantinescu, Băsescu, și acum Iohanis au fost alternativa la “vechiul regim” dar ce-au făcut e aceeași mâncare de pește. Crezi că alegerile tale sunt mai bune decât ale babacilor de la țară… dar de fapt te-au dus de nas si pe tine, doar promisunile au fost diferite… rezultatele același dezastru. ///Am râs pentru că e atât de absurd(ceea ce a spus) să dai vina pe altcineva(pe ăia de la țară) când alternativa ta(schimbarea) nu a oferit o alternativă atât de bună încât chiar și un țăran să se ia după tine… aceeași lideri de paie de amândouă pările… Observ aceeași aroganță și simț de superioritate bucureșteană… te-ai intelectualizat Chirițo de când ești la oraș, le-ai preluat și atitudinea. ptiu să nu te deochi 😉 . Stii ce văd eu când cineva atacă părinții-țărani? Un dobitoc care-și atacă părinții pentr sărăcia acestora… un fel de ai certa: de ce n-ai furat băi țaran prost… așa ca la oraș, aici așa facem, ne călcăm ca animalele si dăm din coate călcăm pe alți în picioare… DIN CAUZA VOASTRĂ cinstiților(!) noi furăm și ne orientăm. Și e adevărat țăranii sunt săraci pentru că n-au jecmănit/țepuit(o chestie pentru care buc sunt vestiți)…/// Dar furtul /orientantismul orășenesc n-are legătură cu babacii -țărani… fiecare e responsabil pentru ce face. ///Sunt nemernici și proști si la țară ca și la oraș… doar că cei de la oraș au și resurse mai multe… si învațătură “intelectuală” cu care să-și justifice superioritatea(în ciuda rezultatelor)… ei Caragiale, unde ești, în zilele noastre te-ai fi prăpadit de râs… 😀 😀 😀

Like

8 11 2015
slepacusmiticus

Tăranii aleg arătând și educația pe care o au… și nu e una la care să te uiți de sus în jos… la țară trebuie să ai cuvât, și dac-ai spus “Iliescu” apoi Iliescu rămâne!!! Am zâs un cuvânt! Ști care-i treaba? În felul lor au dreptate… nici o schimbare n-a adus ceva mai bun, n-are rost să-ți schimbi cuvântul pentru un politician. Păcat că politicienii nu sunt mai mult ca țăranii… munca cinstită înainte de toate, cuvânt și lumina ochilor! Păcat că politicienii nu sunt oameni săraci, ci lacomi… n-are legătură cu locația de proveniență ori de partidul care-l susține… setea de putere, de status, de averi și mințitul e punctul comun ce-i unește

Like

8 11 2015
slepacusmiticus

adevărat că țăranii nu știu multe, deh oameni simpli nu cunosc mânăriile orașenilor… dar tu dacă te duci la stână ști să faci diferența între oaie și berbece? Fiecare cu-ale lui, dacă măsori țăranu cu măsurători de oraș clar e înapoiat… dar dacă te măsor după cât cuvânt ai, domule orasean… ești coada vacii, ori poate mă-nșel… hihihi

Like

10 11 2015
zarratry

Nu ai niciun habar despre mine slepacusmiticus, imi pui gandire si vorbe in carca care nu sunt ale mele (te rog citeste fara manie in tine ce am scris). Vad clar ca te deranjeaza ceva, ceva mai greu de acceptat. Daca te ajuta sa te descarci pe ce am scris eu sau altii … da-i inainte.

Like

10 11 2015
slepacusmiticus

dacă erai atentă nu trebuia să-ți spun eu ce mă deranjează, dar uite-n față: mă deranjează cât de idioți pot fi unii șî i-am luat peste picior cum se cuvine cu prostul fudul… si ca-ntotdeauna acesta se va simți ofensat… el și cei care se simt cu muscă pe căciulă

Like

10 11 2015
slepacusmiticus

n-am judecat cine ești, ci ce-ai spus, e o diferență draga mea!

Like

10 11 2015
zarratry

Nu ai niciun habar despre mine slepacusmiticus, imi pui gandire si vorbe in carca care nu sunt ale mele (te rog citeste fara manie in tine ce am scris). Vad clar ca te deranjeaza ceva, ceva mai greu de acceptat. Daca te ajuta sa te descarci pe ce am scris eu sau altii … da-i inainte. Si-ti las si ultimul cuvant, si daca tot nu ti-a trecut rasul(adica mania), du-te si mai critica-ma putin si pe blogul lui remerra, pe mine, pe cdx, pe oricine-ti pica.

Like

10 11 2015
slepacusmiticus

singura situație în care eu am dreptate e dacă eu sunt “în mânie”… vai, dragă nu știam că ești excepție la specia umană… dar e foarte nobil din partea ta că mă lași să “mă descarc” pe biata de tine… victimă nevinovată. Critica roade nu doar când e mincuna ci și când e adevăr, mai ales un adevăr ce nu-ți convine

Like

6 01 2016
Marian

Oameni buni,am nascut o maimuta !
Nu eu….noi,oamenii !Maimuta asta nascuta de noi e responsabila de tot raul din lume si din viata fiecaruia. Nu va mai certati,nu e de vina Boc si Koch,sistemul si regimul,guvernul, societatea,bucurestenii,taranii,liderii… de vina e o maimuta ,fiecare dintre noi are o maimuta ! Functie de cum ne pricepem fiecare sa ne educam maimuta asa avem si viata sociala si personala.
Pare de necrezut ,nu ,cand Dumnezeu am nascut eu o maimuta fara sa stiu nimic ?!Eeeee,nasterea e usoara,nasti in somn,dimineata e gata maimuta !

Si-un banc :

Un tanar mai pretentios,lanturi,chestii, in fata unui mare magazin se fataia cu o maimuta in brate.Se sucea si se invartea,ar fi vrut sa intre dar nu avea voie cu maimuta in magazin.Dupa un timp apare o prietena de-a lui si se rezolva -ii pune fetei maimuta in brate si ii spune sa aiba grija de ea :E Rhesus Balubadaris,e scumpa,ai grija !
In timp ce domnisoara legana maimuta prin fata magazinului apare o cunostiinta ,tot ca ea ,…dar fara maimuta :
-Ce faaaaciiii,faaaataa!
-Uite….
-Ce e ala ,fata ?!
– Rhessus Balubadaris…
-Si de la cine-l ai ?
-De la Miky.
– Mai bine avortai….

Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: