Biserica mamii lor

3 09 2015

Motivul pentru care Biserica și preoții (ăia mari) sunt prezenți prin parlament de unde își cer alocatii/salarii de la stat… nu e pentru protejarea credinței ortodoxe străbune(propășirea neamului-ori orice altă gugumănie lemnoasă), ci pentru că le lipsește credința. Nici măcar cât o semânță de muștar n-o au!!!
Unde-ati văzut ultima oară popă să umble pe apă, să plutescă, să mute munții??? Oare cineva care poate muta munți, ar avea nevoie de salar și pensii din banii luați cu de-a sila (taxe) de la oameni???

Unde-ați mai văzut popă care să nu profite de pe urma morților, a nuntilor, botezurilor, a sărbătorilor religioase (și ce le mai înmultesc)…

Când a-ți văzut ultima oară un popă cu folos “neamului”… unu care-și câștigă pâinea din muncă cinstită, iar Duminică îmbracă sutană să sfătuiască oameni la făcut bine, iar din ce strânge la biserică să împartă la nevoiași (că el are salarul lui), pentru că ce s-adună la biserică nu e pentru el, ori biserică… nici Iisus n-a strâns… nici măcar o lețcaie din ce-a primit, n-a pus-o deoparte pentru construit biserică. Da uite că ăștia adună din mila oamenilor pentru ei, pentru biserica lor, iar la săraci numai mărunțisul ce le pică printre degete…

Cum să respecți astfel de oameni, cum să respecți biserica???

Undea-ți mai văzut preoți care să mai știe ce înseamnă să construiești Biserică, că ăștia numai clădiri ridică, șî-ncă de-alela scumpe, care le aduc ROI (return of investment). Unce-ai mai văzut popă să se-ngrijească de grija nevoiașilor și nu de grija… bisericii lui.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: