Dom’le președinte te-ai prostit rău de tot

11 01 2015

glanda pineală si pituitaraAtacul celor doi lunatici de la Paris a stârnit grămezi de reacții. Cei mai mulți se grăbesc să repare și ce nu-i de reparat, să scoată în evidență TOATE detaliile la care alții nu s-au gândit și-n graba lor freacă și piciorul de lemn cu râvnă… electorală.

Domnule Președinte, ai uitat a cărui țară ești președinte? Ce te face să crezi ca a fost un atac “antisemit”, știi tu ceva în plus față de noi ăștialalți mici și naivi (inclusiv poliția Franței), pentru că mie mi s-a părut că “atacul terorist” a fost împotriva valorilor occidentale, iar victimele au fost alese pe criteriul că sunt cetățeni francezi(ca să vezi ironia, și teroriștii, tot cetățeni ai Franței). Dacă ai tu vreo dovadă că victimile celui de-al doilea atentat au fost aleși pe baza că au fost evrei și nu pur și simplu… s-o apucat prostu și-o intrat în primul magazin alimentar… au fost cumva selectați ostatecii pe baza religiei(?), că mie mi s-a părut că i-a luat “bulk”, niște indivizi aflați la locul nepotrivit în ceasul negru…

Dacă singura chestie pe care ai moștenit-o de la nemți, e vina făță de evrei, fă dorule stânga împrejur, lasă-l pe premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, să-și bată capul cu așa ceva, tu ești președintele ROMÂNILOR, românii te-au ales, poartă-te ca atare. Ori poate…

Ori poate ai vrut să te dai “mare”, încântat de marea scăpare pe care cei 90000 de polițiști francezi, puși pe urma teroriștilor, “au scăpat-o”. Măi domnule președinte nu așa se face. Dacă vrei să fii mare, iei apărarea celor mici. Pute-ai și tu să dai exemplu președintelui Franței, să-i zici, bai apelul la unitate nu așa se face face, de pe podium, uite la mine, sunt în mijlocul musulmanilor care protestează împotriva atentatelor, uite așa se face un “apel la unitate”. Apărând pe cei care nu au cuvânt de spus, asigurând pe cei mici că nu vor fi scoși țapi ispășitori doar pentru că doi lunatici sunt de aceași religie cu ei.

Mai ales tu, președinte al României, puteai să le “scoți ochii” cu treaba asta, că francezii cam suferă de boala asta contemporană a generalizării… mai ales în momentul acesta e bine să le atragi atenția asupra prăpadului pe care îl au judecățile în care bagi pe toți într-o oală… să știe și ei de la noi românii, că nu suntem toți țigani!!! Și nu doar atât să le zici, dom’le președinte, să le zici că nu toți țiganii sunt hoți, nu toate țigăncile c**ve, nu toți puradeii cerșetori obraznici. Sunt destui țigani care muncesc pentru salarul lunar, sunt țiganci care sunt mame bune copiilor lor, și sunt copii de țigani premianți… iar dacă cineva are bai cu vreo lepră, țigan au ba, să-l arate cu degetu, la poliție, “uite ăsta o fo'” nu toți, să nu pui la plată toată șatra, că dai dovadă tocmai de “chestia” teroriștilor, vedere-ngustă!

Pentru că uite așa ceva se cere președintelui unei țări, prima lui bătaie de cap să fie cetățenii țării lui.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: