Gând – cuvânt – faptă

10 12 2012

Prin gânduri ființa interioară(sinele) privește și schimbă informații cu “exteriorul”. Gândul e o comunicare între propria proiecție/creație și sinele interior. Această comunicare se realizează prin simțiri care sunt traduse și filtrate în informațiile care vor merge la inconștient și vor genera reacții automate și informațiile care vor ajunge la conștient. Acestea vor fi verbalizate pentru înțelegerea conștientului.

Exteriorul e modul în care vedem prin simțurile noastre externul, care la rândul lui e co-creația părților care au convenit să participe la această interacțiune sub un set, comun acceptat, de reguli(legi).

Externul e creația și legile universale de manifestare a acestiora indiferent de capacitatea noastră de a le percepe conștient sau inconștient, parțial, pe deplin, ori deloc.

Gândul e comunicarea dintre tine înșuți și propria creație.

Cuvântul e comunicarea cu exteriorul accesibil, comunicare a intențiilor noastre Creației-Comune.

Faptele(unui singur om) sunt schimbările pe care le vrem aduce co-creației la nivel individual. Faptele care ajung în exterior sunt cele care urmăresc refacerea echilibrului interior, faptele noastre reflectă echilibrul noastru interior. Dacă acest echilibru intern e “varză”… să nu te mire că faptele tale vor face “varză” exteriorul.

Te-ai gândit vreodată să gândești în senzații și trăiri și imagini, fără a verbaliza? Dar fără imagini și senzații… cum ar arăta gândurile tale atunci? Cum ar arăta faptele izvorâte dintr-o astfel de comunicare?

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: