Ce e mai grav decât să omori pe om cu mâna ta?

21 02 2012

Cât de jos poate să ajungă omul în “democrație”?

Pentru că într-o dictatură ori comunism delicvenții cu încălcarea gravă erau executați dar în democrație “drepturile omului” trebuiesc respectate așa că nu-l omori ci-l arunci afară din casa lui, ca să-i dai cladirea nu știu cărui “pretendent” care nici măcar cetățenie română n-are, iar chestii dintr-astea sunt făcute cu “mâna statului”, nu mai zic despre situațiile când banca te scoate afara din casa ta, nu înainte de a lua și cămașa de pe tine și apoi te aruncă în șanțul din fața fostei tale case… sigur în democrație nimeni nu te omoară dar ceea ce fac e sub nivelul omorului, nivelul josniciei nu se oprește la omor, un nivel mai jos e…

Ce e mai grav decât să omori cu mâna ta pe om??? Mai grav decât să execuți pe cineva cu mâna proprie e să-l faci pe el să vrea să se omoare singur!

Cum ați numi voi plecarea pe capete a românilor în alte țări, decât o moarte tăcută? Cel puțin pentru țară acești oameni care nu se mai întorc sunt morți (nu contribuie la bugetul țarii mamă) și nu spun despre ce se întâmplă în sufletul acestor oameni nevoiți să-și ia câmpii, pentru că în momentul în care trebuie să-ți părăsești locurile natale și să pleci printre străini, ceva moare în tine. Numărul romănilor a scazut cu 2-3(cifre oficiale, numai D-zeu știe cifra exactă) milioane valoarea leului românesc a scăzut de la 4 lei un dolar la 40 000(cu aproxiamație) iar cei responsabili fac roata între opoziție și putere deși sunt direct responsabili de măsurile luate… dar ce să-i faci dacă în loc de responsabilități politicienii au imunități. Acești câini n-au să ajungă niciodată în fața justiție atâta timp căt ei sunt cei care fac legile, iar Justiția e “fetița LOR”.

Credeți că mai atăt de jos nu se poate?… poate ar trebui să ne uită la cei mai vestițî pentru “democrația” lor debordantă… Statele Unite ale Americii. Ce s-a întâmplat în uzinele americane când din cauza condițiilor prea “favorabile” oamenii au început să se arunce de pe clădirile acestora? Și cum au rezolvat acești înțelegători și iubitori ai drepturilor omului această problemă? Au întins plase “anti-suicid”!!! Nici măcar să te omori nu te mai lasă… tre să le faci sluj până crapă în tine inima, până mori de inimă rea. Și asta ala cea mai “democrată” țară din lume.

Ce să mai zic de ai noștri… te aruncă în șanț după ce ți-au până și ultima picătură de demnitate și dacă nu-ți convine n-ai deăt să… pleci să faci sluj la străini. Cine are să tragă la răspundere acești politicieni pentru GENOCIDUL (forma noastră de moarte e plecarea din țară… “pe veci!”, vecia e atributul Morții pentru cine nu vrea să priceapă ) împotriva propriilor cetățeni, pentru nedreptățile ce le vezi, cu ochiii proprii, zi de zi făcute cu LEGEă-n mână?

Pe Ceaușescu l-au executat ca pe un câine, ei nici măcar moartea lui n-o merită!!!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: