Underworld 4 (variantă proprie)- scenariu în limba română

22 01 2012

Șoapta din adâncuri

În două cuvinte

Pentru a convinge  pe Selenia si Mihai să i se alieze împotriva unui inamic comun, responsabil de disparitia treptata a monstrilor nopții, Dracula, apelează la tehnici neortodoxe care le va pune viața în primejdie.

Introducere scurtă

Dracula nu e un “om” care să accepte să fie refuzat ori care să ceară… iar când Gal, un inamic al creaturilor nopții, îi amenință existența, el va apela la tehnici de manipulare indirectă pentru ai convinge pe cei doi să i se alieze. Dar cu o iubită gravidă, Mihai ar refuza… dacă ar aveea de ales. În urma pierderii Seleniei, Mihai va trece pragul nebuniei, transformându-se complet în fiară, ajungând să-l întreacă în putere și pe Dracula și pe Gal…  Mintea întunecată a lui Mihai pune în pericol ultima șansă de supraviețuire a speciei omenești.

Acesta e un scenariu pentru cei care vor să vadă cum arată așa ceva în romănește. E primul terminat (sic!) și are nevoie de comentarii, multe. Sunt destule care mai pot fi îmbunătățite la el, din păcate nu va devenii film… pentru că nu dețin franciza Underworld. A fost o grămadă de lucru în el, începutul fiind pe undeva(n-am lucrat continuu la scenariu) înainte ca underworld 4 să fi primit subtitlul de “new down” care nici măcar n-a ținut, ceea ce citiți e a 9 revizie, primele 8 au fost în limba engleză iar a 9-a revizie și traducere, cu sprijinul unei prietene bune am reușit sa-l ternmin în mai puțin de o lună și sper să nu vă dezamăgească.
———————-
linkul la Șoapta din adâncuri |
———————-
E bine de citit alături de melodia asta Pasărea care mă strigă

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: